PREVODI SA ENGLESKOG NA SRPSKI JEZIK

Vašoj kompaniji je potreban visokokvalitetan i brz stručan prevod sa engleskog na srpski jezik za web stranicu, tehničku dokumentaciju, pravne dokumente, tendersku dokumentaciju i druge stručne dokumente?

 

Tražite precizan simultani prevod sa engleskog na srpski jezik za konferenciju, kongres, seminar, obuku i sl.?

 

Treba vam intuitivan konsekutivni prevod sa engleskog na srpski jezik za sastanak, manifestaciju ili obuku sa ljudima koji govore srpski i engleski jezik?

Pošaljite besplatan upit

Pismeni prevodi sa engleskog na srpski jezik na nivou maternjeg govornika

Vaša kompanija traži visokokvalitetan i brz prevod sa engleskog na srpski jezik za web stranicu, tehničku dokumentaciju, pravne dokumente, tendersku dokumentaciju i druge tehničke dokumente? Obezbedite primaocima sa srpskog govornog područja prevod koji u potpunosti odgovara duhu jezika.

Zahvaljujući efikasnom korišćenju savremenih izvora informacija, rečnika, softverskih rešenja i drugih elektronskih alata, dobićete u najkraćem roku visokokvalitetan prevod sa engleskog na srpski jezik, čak i za najzahtevniji dokument.

Pročitajte više o pismenim prevodima

Pouzdani i precizni simultani prevodi sa engleskog na srpski jezik

Organizujete konferenciju, kongres, seminar, obuku ili sličnu manifestaciju? Obezbedite simultani prevod sa engleskog na srpski jezik za neometan tok i odlično rezumevanje sadržaja za sve učesnike.

Svaki učesnik vaše manifestacije dobiće simultani prevod sa engleskog na srpski jezik koji mu je prirodan i odgovara duhu njegovog jezika.

Pročitajte više o simultanim prevodima

Intuitivni konsekutivni prevodi sa engleskog na srpski jezik

Organizujete ili prisustvujete poslovnom sastanku, sajmu, stručnoj obuci ili nekoj drugoj manifestaciji? Obezbedite intuitivni konsekutivni prevod sa engleskog na srpski jezik, kojim ćete se zbližiti i ostvariti međusobno poverenje sa engleskim partnerima.

Povećaćete uspeh vaše dvosmerne komunikaciji sa partnerima, jer će naš konsekutivni prevod sa engleskog na srpski jezik pomoći da premostite razlike u kulturi i mentalitetu.

Pročitajte više o konsekutivnim prevodima

Radimo prevode i za sve sledeće jezike:

Prevod sa srpskog na engleski

Prevod sa srpskog na nemački

Prevod sa nemačkog na srpski

Prevod sa nemačkog na engleski

Prevod sa engleskog na nemački

Grčića Milenka 65 | SRB – 11000 Beograd

Telefon, WhatsApp, Viber: +381 (0)66 35 77 51

E-mail: office@apollotransolutions.com